emmyemmio

...

Kategori: Allmänt

hej!
I fredags jag, Elenor och hennes dotter Nicole har var i Marieberg och shoppa,Ellis köpte några kläder till Nicole.
Jag köpa bara en långstumpen, sen vi till djuraffär och jag köpte vintertäcke och dra-sele till min hund Ky. 
här kommer bilder:

Äntligen!!

Kategori: Allmänt

hejhej!

Vill bara berätta att jag och min syster har varit och titta på lgh utanför Örebro i tisdags, sen under tid jag funderar 1-2 dagar om jag ska ta den eller inte,
senare på torsdag jag bestäm mig att ta den lgh.
Idag jag har  hos min systar och komma en person som ägar lägeheten utanför Örebro,
och jag skriva på kontraktet att lgh ska blir mitt och ska flytta i december :) 
Det skulle blir spännande och längtar:)
 

Sanna-markand

Kategori: Allmänt

Tisdags var på sanna-markand med några tjejer, det var stora markand,
Jag,Elenor och hennes dotter Nicole har prova åka släde med hundar (Siberian husky) sen vi går runt och titta på saker och jag har köpa 16 par socker för 100 kr,lösgodisar med olika smak, jag tod mint,choklad och kola med nötteroch trycka min namn på mössa (Emma) rosa. vi haft jättenjöd med den dag inte regnt bara lite våt på marken.
vi åka hem vid 15-15.30 Karin och Malin åka med mig till Karins hem för att hämta min hund Kelly, för att Karin och Rickard har passa Kelly en vecka när jag var hos föräldrar. senare jag och Malin åka och handla för att vi äta hos Elenor och Benjamin, kvällen jag och Malin åka hem till henne, för att jag och ky sova hos henne.

Bilder kommer snart.

Allt

Kategori: Allmänt

Hej igen!!

Jag ska berätta vad har gjort idag, jag hämta Therese vid tågstation i Jönkping vid 12 tid´och vi åka till A6 och vi äta på Majoren Café & Restaurang och vi snacka massor olika om massor kul minns och nu tid sen vi ätit färdig och går runt och kolla olika äffar, jag har köpte mjukjacka från stadium, en par svart skor från skopunkten, 2 st upptäcka nackkudde och 2 st burken från ikea, här ser ni bilder sen åka vi till biltema, men den var redan stängt kl 16, vi tror att öppna till 17, så vi åka till tågstation och vänta lite stund till hon åka med tåg hem, så jag åka hem till min föräldrar och var så trött, jag somna lite stund, kväll var lugnt, jag och föräldrar titta på filmen som heter DodgeBall och äta gott tonfisksallad med varm smörgåsar.
Nu jag sitta vid dator och kolla it och skriva blogg och titta på film som heter The guardian, den jag har sett förut.

               

Allt

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag haft lugnt, jag,mamma och pappa har var hos min bror och hans fästmö på middag vid 12, sen jag och mamma hem, pappa är kvar hos brors hus och fixa gården.Jag ute med familjen hund Troja promenad, sen jag har vila mig lite stund, Nu sitta jag vid dator och skriva blogg.

Imorgon ska blir jätterolig att träffa min gamla vän Therese karlsson, vi ska träffa vid tågstation i Jönköping kl 12 sen vi åka till A6 och shoppa, Hon ska komma med tåg från Skövde, jag åka bil och hämta henne sen till A6.

Jag ska berätta mer imorgon hur vårt dag, det skulle jätterolig.

kram kram